I går repade vi och kokte grönkål. Det är ett måste som hallänning
att det skall finnas på julbordet. Och det skall va den hemkokta om det skall duga.
Passade på att ta lite bilder innan den åkte ner i grytan. Det blev 12 stora bullar till sist.
Ha de gott i helgen. Anita
HÄR hos Sinneskatten finns det mer nyanser.
Ingenting går uppemot Mammas Grönkål- den är BÄST!
SvaraRaderaPuss o Kram
Din dotter
Vackra nyanser av grönt!
SvaraRaderaHärliga bilder, själv äter jag inte grönkål i någon form. När jag va i 10-årsåldern hade jag precis ätit det, när jag blev vittne till en MC olycka. Blev chockad och då kom grönkålen i retur.
SvaraRaderaAtt man inte kan glömma sånt det är ju över 60 år sen.
Ha de så gott ni båda
Kram
Intensivt grönt i olika nyanser. Riktigt snyggt!!
SvaraRaderaVilken underbar färg .. en riktig sommar känsla fick jag .. även om det nu "bara" var en Grönkål :)
SvaraRaderakram
Nej, grönkål har vår familj inte som tradition, men jag kommer ju från Stockholm. Jag har dock ätit det en gång här på Gotland hos en Stockholmsväninna som odlar kål själv - och det var riktigt gott.
SvaraRaderaTREVLIG HELG
Susie
oalalla.........vilka bilder :)
SvaraRaderaå missa nu inte.....
S
A
T
U
R
D
A
Y
S
H
O
W
O
F
F
de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan
Fantastisk djupgrön färg och grönkålens struktur gav väldigt fina bilder. Gillar skarpt
SvaraRaderaHäftig bild på nyanser i grönt.
SvaraRaderaDet var väldigt fina nyanser av grönt i dina bilder.
SvaraRaderaJag älskar grönkål!
SvaraRaderaVilken härlig färg du fått på kålen.
Ha det gott
Annika