fredag 16 december 2011

Nyanser i grönt

I går  repade vi och kokte grönkål. Det är ett  måste som hallänning
att det skall finnas på julbordet. Och det skall va den hemkokta om det skall duga.
Passade på att ta lite bilder innan den åkte ner i grytan. Det blev 12 stora bullar till sist.



Ha de gott i helgen. Anita

HÄR hos Sinneskatten finns det mer nyanser.

11 kommentarer:

  1. Ingenting går uppemot Mammas Grönkål- den är BÄST!
    Puss o Kram
    Din dotter

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder, själv äter jag inte grönkål i någon form. När jag va i 10-årsåldern hade jag precis ätit det, när jag blev vittne till en MC olycka. Blev chockad och då kom grönkålen i retur.
    Att man inte kan glömma sånt det är ju över 60 år sen.
    Ha de så gott ni båda
    Kram

    SvaraRadera
  3. Intensivt grönt i olika nyanser. Riktigt snyggt!!

    SvaraRadera
  4. Vilken underbar färg .. en riktig sommar känsla fick jag .. även om det nu "bara" var en Grönkål :)
    kram

    SvaraRadera
  5. Nej, grönkål har vår familj inte som tradition, men jag kommer ju från Stockholm. Jag har dock ätit det en gång här på Gotland hos en Stockholmsväninna som odlar kål själv - och det var riktigt gott.
    TREVLIG HELG
    Susie

    SvaraRadera
  6. oalalla.........vilka bilder :)
    å missa nu inte.....

    S
    A
    T
    U
    R
    D
    A
    Y

    S
    H
    O
    W

    O
    F
    F

    de e kul att vara med :)
    VÄLKOMMEN
    Håkan

    SvaraRadera
  7. Fantastisk djupgrön färg och grönkålens struktur gav väldigt fina bilder. Gillar skarpt

    SvaraRadera
  8. Häftig bild på nyanser i grönt.

    SvaraRadera
  9. Det var väldigt fina nyanser av grönt i dina bilder.

    SvaraRadera
  10. Jag älskar grönkål!
    Vilken härlig färg du fått på kålen.
    Ha det gott
    Annika

    SvaraRadera