onsdag 13 mars 2013

Hoppsan! Mera vitvara! !

Så här såg det ut på morgonen när jag vaknade. Det vill vi inte ha nu när snödropparna kommit fram. Det räcker att de heter Snödroppar.Ha en bra Onsdag trots vinterväder.

Eii riktigt hopp  blir det  som påminner lite mer om vår.
Ha de gott.

9 kommentarer:

 1. Ja... stackars blommor och andra växter :)
  Det är vacker med vitt...
  Härliga bilder!
  Hälsningar Halina

  SvaraRadera
 2. The first signs of spring all the fun. Regards

  SvaraRadera
 3. Din tolkning ger mig hopp om att våren är i antågande!

  SvaraRadera
 4. Snödropparna ger ju en förvarning om våren, men var sjutton blir den av. Daddis och jag skulle fixa lite i rabatten på gaveln av butiken. Men trots söderläge blev det inte så länge.
  Ha det gott ni båda
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det där är tuffa blommor som tål kyla och snö, men dom ger hopp om kommande tider. Fräsig och fartfylld andra bild. Snyggt fångat!

  SvaraRadera
 6. Det är något visst när man ser de första Snödropparna komma fram i snön ... Hoppsan , javisst blir man lite överraskad var gång de kommer upp :) Mer Vår vill vi ha nu alla, tror jag det räcker med snö för denna gången... Här kommer det ner mer snö ikväll, så i morgonbitti är det säkert ingen höjdare att köra bil. Är lika nervig var dag, då mannen måste ta sig en biltur till sitt jobb.
  Ha de...

  SvaraRadera
 7. Den här vintern var helt annorlunda än dom två föregående; Inte så mycket snö och inte så kall, men jäklar vad lång den är.....

  SvaraRadera
 8. Ljuvligt med snödroppar - men helst utan snö! Härligt fartfyllt hopp - fångat i rätt ögonblick!

  SvaraRadera
 9. Inget av dessa hopp lär jag få se här uppe ännu på ett tag, men däremot kommer jag garanterat att få hoppet när jag landar på sydligare mark om några dagar.

  Härligt med snödroppen, men jag förstår vad du menar. =) Det sista hoppet kanske är från din tid med sporten fast sådana intressen brukar ju hålla sig kvar. Ha det gott.

  SvaraRadera